Breitling kello

Breitling on sveitsiläinen kellovalmistaja, joka on tunnettu korkealuokkaisista ja teknisesti edistyneistä kelloistaan. Yritys perustettiin vuonna 1884 ja se on tullut tunnetuksi erityisesti lentokelloistaan, joita käyttävät lentäjät ympäri maailmaa. Breitling on myös ollut mukana kehittämässä monia innovatiivisia toimintoja kelloihinsa, kuten ensimmäistä automaattista käämitysjärjestelmää, joka mahdollisti kellon toimimisen ilman manuaalista käsikierrettä.

Breitling kello
Breitling kello

Breitlingin kellovalikoimaan kuuluu monenlaisia malleja, kuten klassiset sukeltajankellot, tyylikkäät muotikellot ja teknisesti edistyneet lentäjänkellot. Yritys on myös kehittänyt erityisiä kelloja, jotka on suunniteltu erityisesti lentäjien tarpeisiin, kuten Breitling Navitimer. Tämä kello sisältää lentonavigoinnissa tarvittavia toimintoja, kuten polttoaineen kulutuksen laskemisen ja matkan mittauksen.

Breitlingin kellot ovat tunnettuja tarkkuudestaan ja kestävyydestään, ja ne ovat suosittuja erityisesti ammattikäytössä, kuten ilmailussa ja sukelluksessa. Breitlingin kelloilla on myös tunnettuja käyttäjiä, kuten astronautti Scott Carpenter, joka käytti Breitling Navitimer -kelloa ensimmäisellä miehitetyllä Mercury-lenrolla vuonna 1962.

Breitling on myös yksi harvoista kellovalmistajista, jotka ovat saaneet COSC:n (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres) chronometer-sertifikaatin. Tämä sertifikaatti tarkoittaa, että kellon tarkkuus on testattu erittäin tarkasti ja että se vastaa tarkkoja standardeja.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Breitling on tunnettu sveitsiläinen kellovalmistaja, joka on erikoistunut korkealaatuisten ja teknisesti edistyneiden kellojen valmistukseen. Yrityksen valikoimassa on monia eri malleja, jotka on suunniteltu eri käyttötarkoituksiin, kuten sukeltamiseen, lentämiseen ja muotiin. Breitlingin kellot ovat erittäin tarkkoja ja kestäviä, ja niitä käyttävät monet ammattilaiset ympäri maailmaa.

Hajaa aikaa