Seiko kello

Seiko on japanilainen kellovalmistaja, joka tunnetaan ympäri maailman laadukkaista ja tyylikkäistä kelloistaan. Yritys perustettiin vuonna 1881, ja siitä lähtien se on ollut edelläkävijä kelloteollisuudessa.

Seikon kellot ovat tunnettuja kestävyydestään ja tarkkuudestaan. Yhtiö on innovoinut monia kehittyneitä teknologioita, kuten kvartsikelloja ja itsestään latautuvia kinetiikkakelloja. Seiko on myös kehittänyt maailman ensimmäisen kvartsikronometrin vuonna 1969.

Seiko kello
Seiko kello

Seikon valikoima sisältää laajan valikoiman miehille ja naisille suunnattuja kelloja, joissa on erilaisia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi automaattinen viisarinajastin, automaattinen päiväys, hälytys, GPS-paikannus ja titaanikotelo. Yhtiö valmistaa myös erikoismalleja, kuten sukelluskelloja.

Seiko-kellojen hintaluokka vaihtelee huomattavasti edullisemmista perusmalleista aina korkean hintaluokan design-kelloihin. Yritys on pitkään ollut suosittu kellovalmistaja ympäri maailmaa, ja sen kellot ovat saaneet useita kansainvälisiä palkintoja muotoilustaan ja innovatiivisuudestaan.

Hajaa aikaa