Erilaiset kellovalmistajat

Tässä muutama esimerkki erilaisista kellovalmistajista ja heidän kellomalleistaan:

 1. Rolex – Yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista kellovalmistajista. Rolex-kellot ovat tunnettuja tarkasta laadusta ja ajattomasta muotoilusta.
 2. AarniAarni kellot ovat suomalaisen Aarni Woodin valmistamia uniikkeja ja ekologisia kelloja.
 3. PolarPolar on suomalainen urheilukellojen ja aktiivisuusrannekkeiden valmistaja. Yritys on tunnettu erityisesti sykemittareistaan ja niiden kehittyneistä ominaisuuksista.
 4. Omega – Toisen maailmansodan aikana Omega toimitti sotilaskelloja eri maiden armeijoille. Nykyään Omega-kellot ovat tunnettuja kestävyydestään ja tyylikkäästä muotoilustaan.
 5. Tag HeuerTag Heuer on sveitsiläinen kellovalmistaja, joka on erikoistunut urheilukellojen valmistamiseen. Tag Heuerin kellot ovat tarkkoja ja kestäviä.
 6. Seiko – Japanilainen kellovalmistaja, joka on tunnettu tarkoista kvartsikelloistaan ja kestävistä automaattikelloistaan.
 7. Casio – Casio-kellot ovat erittäin monipuolisia ja tunnettuja monista eri toiminnoistaan, kuten hälytyksistä, ajastimista ja kellojen säädöistä.
 8. Patek Philippe – Yksi maailman arvostetuimmista kellovalmistajista. Patek Philippe valmistaa erittäin laadukkaita ja tyylikkäitä kelloja, jotka ovat suosittuja keräilykohteita.
 9. BreitlingBreitling on erikoistunut lentokellojen valmistukseen ja heidän kellonsa ovat erittäin tarkkoja ja kestäviä.
 10. FossilFossil on yhdysvaltalainen kellovalmistaja, joka on tunnettu modernista muotoilustaan ja monipuolisista toiminnoistaan.
 11. Citizen – Citizen-kellot ovat erittäin tarkkoja ja kestäviä. Japanilainen kellovalmistaja on myös tunnettu ympäristöystävällisistä aurinkokennolla toimivista kelloistaan.
 12. Tissot – Sveitsiläinen kellovalmistaja, joka valmistaa tyylikkäitä ja laadukkaita kelloja kohtuulliseen hintaan. Tissot-kellot ovat tunnettuja tarkasta laadusta ja kestävyydestä.
 13. Garmin – Kellovalmistaja, joka on erikoistunut urheilukellojen ja aktiivisuusrannekkeiden valmistamiseen.
 14. Suunto – Suomalainen kellovalmistaja, joka on erikoistunut urheilukellojen ja ulkoilukellojen valmistamiseen.
 15. Daniel Wellington – Tyylikkäät rannekellot minimalistisella designilla, suosittuja erityisesti nuorten keskuudessa.
 16. Tommy Hilfiger – Tyylikkäät rannekellot amerikkalaisen muotibrändin valikoimasta, jotka sopivat hyvin urheilulliseen tyyliin.
 17. Gant – Gant-kellot ovat tyylikkäitä ja klassisia, sopien hyvin esimerkiksi liike-elämän käyttöön.
 18. Boss – Boss-kellot ovat laadukkaita ja tyylikkäitä, sopien hyvin myös juhlatilaisuuksiin.
 19. Guess – Guess-kellot ovat monipuolisia ja trendikkäitä, tunnettuja erityisesti rohkeasta designistaan ja koristeellisista yksityiskohdistaan.
Hajaa aikaa