Patek Philippe

Patek Philippe kello on yksi maailman arvostetuimmista ja tunnetuimmista kellovalmistajista. Yrityksen perustivat sveitsiläiset Antoni Patek ja Adrien Philippe vuonna 1839. Patek Philippe valmistaa kelloja, jotka ovat tunnettuja korkeasta laadusta, kestävyydestä ja tarkkuudesta.

Yhtiö on tunnettu innovatiivisesta suunnittelusta ja on ollut mukana monissa kellovalmistajien välisissä kilpailuissa, jotka ovat haastaneet alan rajoja. Patek Philippe on myös luonut useita maailman ensimmäisiä kelloja, kuten ensimmäisen minuutin toistavan kello ja ensimmäisen kahden aikavyöhykkeen kellon.

Patek Philippe -kellot ovat korkean hinnan luksustuotteita ja ne ovat ylellisyyden symboli monille ihmisille ympäri maailmaa. Yhtiö on tunnettu myös erittäin rajoitettujen erikoismallien valmistamisesta, jotka ovat keräilijöiden suuressa arvostuksessa.

Patek Philippe käyttää valmistuksessaan vain korkealaatuisia materiaaleja, kuten 18 karaatin kultaa ja timantteja. Yhtiön kelloissa käytetään monimutkaisia ​​mekanismeja, jotka tarjoavat erittäin tarkan ajanmittauksen. Jokainen Patek Philippe -kello valmistetaan käsin ja ne ovat todellisia taideteoksia.

Patek Philippen arvostus on kasvanut vuosien varrella, ja se on saavuttanut suuren suosion horologian harrastajien ja keräilijöiden keskuudessa. Yhtiö on edelleen perheomisteinen ja sitoutunut jatkamaan perinteitään valmistaa laadukkaita kelloja tuleville sukupolville.

Patek Philippe
Patek Philippe
Hajaa aikaa