Orient kellot

Orient on japanilainen kellomerkki, joka on tunnettu laadukkaista automaattikelloistaan. Orientin juuret juontavat vuoteen 1901, jolloin perustettiin kellotehdas nimeltä Shogoro Yoshida Watch Shop. Kellotehdas oli aluksi erikoistunut taskukellojen korjaamiseen, mutta myöhemmin se alkoi valmistaa myös rannekelloja.

Orientin kellot ovat saavuttaneet maineen tarkkuudestaan, kestävyydestään ja erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan. Merkki valmistaa sekä klassisia että moderneja malleja, ja sen tuotevalikoimaan kuuluu niin miesten kuin naistenkin kelloja. Orientin automaattikellot ovat erityisen suosittuja harrastajien keskuudessa, sillä ne tarjoavat korkealaatuisen koneiston edulliseen hintaan.

Orientin kellomallisto on laaja ja kattaa monenlaisia tyylejä ja ominaisuuksia. Esimerkiksi Orientin Mako-sarja on tunnettu sukelluskelloistaan, jotka kestävät jopa 200 metrin syvyyden. Lisäksi Orient valmistaa esimerkiksi pilottilaseja, kultaisia kelloja sekä hybridimalleja, jotka yhdistävät perinteisen automaattikoneiston ja modernin teknologian.

Orientin arvostus kellomerkkinä on kasvanut vuosien saatossa, ja se on ansainnut paikkansa japanilaisen kelloteollisuuden huipulla. Merkki on sitoutunut jatkossakin valmistamaan laadukkaita ja kestäviä kelloja, jotka tarjoavat tarkkuutta ja tyylikkyyttä edullisempaan hintaan.

Orient kellot
Orient kellot
Hajaa aikaa