Pirkankello

Pirkankello on suomalainen kellobrändi, jonka juuret juontavat Tampereelle. Pirkankellon perusti vuonna 2008 kelloharrastaja ja yrittäjä Antti Väätäinen, joka halusi tuoda markkinoille laadukkaan suomalaisen kellon. Pirkankellon kellot suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, ja ne edustavat minimalistista skandinaavista designia.

Pirkankellon mallisto koostuu miesten ja naisten kelloista, ja niitä on saatavilla useassa eri värissä ja materiaalissa. Kellotaulut ovat selkeät ja helppolukuiset, ja ne on varustettu tarkan ajan osoittavilla kvartsikoneistoilla. Kellotaulun lisäksi Pirkankellon tunnistaa sen kaarevasta lasista, joka tekee kellosta erittäin kestävän ja kevyen.

Pirkankellon tavoitteena on tarjota asiakkailleen kestävä ja ajaton kello, joka kestää aikaa ja trendejä. Pirkankellon kellot ovatkin suosittuja erityisesti niiden minimalistisen ja skandinaavisen designin ansiosta, ja ne sopivat niin arkeen kuin juhlaan.

Pirkankello on myös aktiivinen yhteiskunnallinen toimija, ja se on mukana useissa hyväntekeväisyysprojekteissa. Esimerkiksi Pirkankellon Kipinä-hyväntekeväisyyskellon myynnistä lahjoitetaan osa tuotosta lyhentämättömänä Tampereen yliopistollisen sairaalan lasten ja nuorten syöpäosastolle.

Kaiken kaikkiaan Pirkankello on kotimainen kellobrändi, joka yhdistää laadukkaan suunnittelun ja valmistuksen, kestävät materiaalit sekä yhteiskunnallisen vastuun. Pirkankello onkin hyvä vaihtoehto niille, jotka arvostavat paikallista tuotantoa ja kotimaisia brändejä.

Hajaa aikaa